... and your vision becomes reality

Interim management

De partners van GENERON bieden al meer dan 10 jaar senior management op interim basis. Ervaren executive managers begeleiden de matching en de uitvoering van de opdrachten. Onze betrokkenheid is oprecht en intensief, met altijd het klantresultaat als uitgangspunt.

GENERON voorziet het bedrijfsleven en overheidsorganen van de juiste mensen voor top-lijnfuncties zoals CEO, CFO/CIO, en COO. Ook voor de specialistisch manager op het gebied van HR, financiën, controle, logistiek, (eind)verantwoordelijke project- of programmamanagers, heeft GENERON een netwerk van (internationale) specialisten.

De taak van een onderneming is klanten bedienen, maar de reden dat een bedrijf überhaupt bestaat, is zorgen voor de mensen die er werken, en voor de gemeenschap waarvan ze deel uitmaken. Je moet van alles doen om vertrouwen te creëren maar het begint met eerlijkheid en het team voorop stellen. Je moet wat je doet en bereikt afmeten aan het belang ervan voor anderen. Pas dan zie je dat je waardevol werk levert. Je moet drie dingen in de gaten houden: ten eerste moet je inzien dat je werk belangrijk is. Ten tweede moet je werk een duidelijk doel dienen waar jezelf ook in geloofd. Ten derde moeten alle plannen, beslissingen en acties gestuurd worden door waarden. Werk is pas waardevol als aan alle drie voorwaarden voldaan is.

 

Contactgegevens

lijntje

Bedrijfsgegevens

KvK: 14130694
BTW: 8221.71.429.B01

Algemene voorwaarden
Scroll naar boven