... and your vision becomes reality

Onafhankelijk adviesbureau

GENERON is een onafhankelijk adviesbureau dat voor ondernemers in het MKB, familiebedrijven en hun aandeelhouders, DGA’s en vermogende particulieren, een breed pakket aan diensten op financieel, fiscaal, juridisch en management gebied levert.

GENERON begeleidt ondernemers bij het aan- en verkopen van een onderneming, het verhogen van de waarde van hun bedrijf en het realiseren van beoogde resultaten.

GENERON is een bureau met ervaringsdeskundigen waar klantgerichte advisering centraal staan.

“Een bedrijf verkopen is je levenswerk wegdoen. We hadden geen opvolgers en hebben ons bedrijf in de handen gelegd van Patrick. Hij is vanaf dag één duidelijk geweest over de slagingskansen, de verbeteringen die we moesten doorvoeren om ons bedrijf “verkoopbaar” te maken en het traject na verkoop. Wij vonden ons bedrijf perfect, maar GENERON vond dat niet. Na twee jaar zorgzame begeleiding hebben we in 2012 ons bedrijf verkocht voor een bedrag dat veel hoger was dan we ooit hadden verwacht. Patrick en Sara hebben ons een nieuwe droom aangereikt die we vanaf eind 2013 gaan nastreven: jonge mensen begeleiden bij het opzetten van hun droom!”. – Na ruim 32 jaar een doe-het-zelf en verfhandel te hebben gehad, gaan Frank en Lisette de Boer (beiden 62 jaar) na hun succesvolle bedrijfsoverdracht een nieuwe, spannende uitdaging aan.

Contactgegevens

lijntje

Bedrijfsgegevens

KvK: 14130694
BTW: 8221.71.429.B01

Algemene voorwaarden
Scroll naar boven