... and your vision becomes reality

Nalatenschapsplanning

Het begrip estate planning komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten. Helaas kent de Nederlandse taal geen betere vertaling dan nalatenschapsplanning. Concreet verwijst estate planning naar de juridische en fiscale begeleiding ter behoud van uw (familie)vermogen. Het is eigenlijk een gecontroleerde en gefaseerde vorm van vermogensoverdracht.

Vermogensoverdracht kan zowel bij leven als na uw overlijden. Uiteraard is het verstandig reeds bij leven uw estate planning kenbaar te maken. U krijgt in dat traject te maken met schenkingsrecht, erfrecht, huwelijksvermogensrecht en fiscaal recht. Met wezenlijke vragen zoals “moeten wij onze huwelijkse voorwaarden wijzigen of niet” en “is het verstandig om al tijdens ons leven vermogen over te dragen?”. De te treffen regelingen moeten daarbij naadloos op elkaar aansluiten om uw doel te bereiken.

GENERON helpt u alle aandachtspunten en afwegingen die aan de orde (kunnen) komen, zorgvuldig te evalueren. In dit traject van vermogensoverdracht wordt onder meer stilgestaan bij:

Contactgegevens

lijntje

Bedrijfsgegevens

KvK: 14130694
BTW: 8221.71.429.B01

Algemene voorwaarden
Scroll naar boven