... and your vision becomes reality

Startende ondernemer

Veel startende ondernemers beginnen hun ondernemerschap vanuit een visie het beter te kunnen doen dan bestaande bedrijven. Heel vaak is die visie juist maar ontbreekt het de startende ondernemer aan een totaaloverzicht.

GENERON helpt startende ondernemers op fiscaal, juridisch, financieel en administratief vlak. Op die manier kunt u uw aandacht houden bij het zaken doen.

Bij een jong succesvol bedrijf dient alle aandacht uit te gaan naar klanten en de markt. Focus op “bijzaken” schiet dan vaak te kort. Een stagnerende interne organisatie, liquiditeitsproblemen en onvoldoende managementinformatie gaan echter vroeg of laat zeker ten koste van het rendement.

GENERON helpt u tijdens alle (groei) fasen om uw aandacht bij het ondernemen te houden en uw “bijzaken” op orde te hebben.

” Voor ik mijn bedrijf begon, heb ik me maandenlang in de branche verdiept. GENERON – met name Patrick – bleef maar aandringen me meer en meer te verdiepen in de (koers van de) concurrentie, de (korte en lange termijn) ontwikkelingen en de (financiële) valkuilen. Nu kan ik zeggen dat ik zijn advies enorm weet te waarden; het leerde me nadenken over strategie, motivatie, financiën en collega’s. Na 2 jaar ondernemerschap is mijn bedrijf groter dan alle collega’s samen, heb ik in privé gedurende die periode geen onnodig financieel risico gelopen en wist ik me staande te houden in een zeer competatieve branche. In 2011 heb ik twee collega’s overgenomen en steeg mijn marktaandeel zelfs verder. Uiteraard hielp GENERON – Stef en Patrick – me bij deze overnames van A tot Z. Zonder hen was de kans immers groot geweest dat ik als ondernemer had gefaald en mijn gezin in financiële problemen had gebracht. Uiteraard ben ik de ondernemer, maar zonder GENERON was ik nooit de ondernemer geworden die ik nu ben. Dat weet ik 100% zeker! ” W. Robben, ondernemer en sinds maart 2010 klant van GENERON

Contactgegevens

lijntje

Bedrijfsgegevens

KvK: 14130694
BTW: 8221.71.429.B01

Algemene voorwaarden
Scroll naar boven