... and your vision becomes reality

Crisismanagement​

Crisismanagement vraagt om maatwerk. Daarom biedt GENERON (voor het MKB) een heldere en overzichtelijke aanpak. GENERON werkt daarbij met het volgende stappenplan:
GENERON kan de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

Faillissement met doorstart
Bij een faillissement met doorstart richten we een nieuwe B.V. op zodat u als ondernemer direct aan het werk kunt in de nieuwe rechtspersoon. GENERON wikkelt de zaken rondom de oude onderneming voor u af. Deze doorstart wordt vaak met een pre-pack regeling uitgevoerd (een korte procedure zonder publicatie van het faillissement).

Kostensanering
Het kan zijn dat een kostensanering aan de orde is voor uw bedrijf. GENERON kijkt dan kritisch naar de kosten. Bestaande overeenkomsten worden onderzocht en waar mogelijk onderhandelen we over betere tarieven. Wij evalueren uw bedrijfsprocessen en marktstrategie en waar nodig reiken we u (in onze ogen noodzakelijke) veranderingen aan. U staat er niet alleen voor. Door de persoonlijke contacten en onze betrokkenheid bieden wij niet alleen praktische oplossingen, maar ook zicht op een nieuwe start waar u met vol vertrouwen voor kunt gaan.

Contactgegevens

lijntje

Bedrijfsgegevens

KvK: 14130694
BTW: 8221.71.429.B01

Algemene voorwaarden
Scroll naar boven