... and your vision becomes reality

Verkoopklaar maken

Het kan zijn dat u als ondernemer het punt bereikt dat de verkoop van uw onderneming actueel wordt. Dit kan vanwege persoonlijke motieven, maar ook vanwege strategische motieven. Hoe dan ook is de verkoop van een onderneming een complex proces dat, om succesvol te zijn, zorgvuldig voorbereid dient te worden. Deze voorbereiding wordt ook wel het “verkoopklaar maken” genoemd.

Op basis van jarenlange ervaring in het begeleiden van verkooptrajecten, heeft GENERON een vijftal aandachtsgebieden geïdentificeerd die bij het verkoopklaar maken van de onderneming speciale aandacht behoeven:

Door middel van een (financiële) quickscan van uw onderneming, geeft GENERON u een waarde indicatie van uw onderneming. GENERON helpt u tevens de waardedrijvers van uw onderneming alsook de risicofactoren – welke in het kader van het verkoopklaar maken van uw onderneming geminimaliseerd dienen te worden – te benoemen. Het traject van verkoopklaar maken is geen overbodige luxe. Het bepaalt uiteindelijk de waarde die een derde bereid is te betalen voor uw onderneming.

GENERON is graag bereid met u van gedachten te wisselen over uw situatie.

Contactgegevens

lijntje

Bedrijfsgegevens

KvK: 14130694
BTW: 8221.71.429.B01

Algemene voorwaarden
Scroll naar boven