... and your vision becomes reality

Onze historie

Sinds de oprichting door de heer Volders in 1994 is er door alle betrokkenen bij GENERON hard gewerkt aan het opbouwen en waarmaken van onze unieke GENERON marktpropositie. Met kantoren in Brussel, Antwerpen en Vaals werd het werkgebied prima bediend. 

Reeds voor de kredietcrisis van 2006 was GENERON uitgegroeid tot een middelgroot advieskantoor, met name dankzij haar kantoren in België. Gedurende de kredietcrisis (2006-2009) groeide GENERON hard en nam het aantal gevraagde specialismen verder toe. De uitdaging had er voor ons in kunnen bestaan om te groeien tot een groot advieskantoor en de “kernactiviteiten” verder uit te breiden. Wij kozen er echter voor om GENERON te splitsen waarbij de afzonderlijke entiteiten verder konden doorgroeien als niche-speler met ieder haar specifieke kernactiviteit. 

Midden in dit proces deed zich de mogelijkheid voor een overnamebod uit te brengen op een aantal landenkantoren van Pelican Consultancy. Pelican Consultancy was veel te snel gegroeid en hierdoor in liquiditeitsproblemen gekomen. Aangezien GENERON vaak samenwerkte met Pelican Consultancy kwamen de directies er snel uit. GENERON en Pelican Consultancy onderschreven in december 2009 een “samenwerkingsconvenant”; beide ondernemingen werden eerst gesplitst in vooraf gedefinieerde kernactiviteiten (splitsing) en vervolgens werden de kernactiviteiten van beide ondernemingen samengevoegd (fusie). 

Zo ontstonden 3 nieuwe entiteiten:

Contactgegevens

lijntje

Bedrijfsgegevens

KvK: 14130694
BTW: 8221.71.429.B01

Algemene voorwaarden
Scroll naar top