... and your vision becomes reality

Onze historie

Sinds de oprichting door de heer Volders in 1994 is er door alle betrokkenen bij GENERON hard gewerkt aan het opbouwen en waarmaken van de unieke GENERON marktpropositie. Met kantoren in Brussel, Antwerpen en Vaals kon GENERON haar werkgebied – Vlaanderen en Zuid-Nederland – ook prima bedienen.

In 2006 was GENERON uitgegroeid tot een middelgroot advieskantoor, met name dankzij haar kantoren in België. Gedurende de financiële kredietcrisis (2006-2009) nam het aantal aanvragen en specialismen verder toe en groeide GENERON nog sneller. De directie van GENERON besloot in 2009 GENERON te splitsen in afzonderlijke autonome entiteiten waarbij alleen de “oude” kernactiviteiten over zouden blijven onder de naam GENERON.

Tijdens dit proces ontving de directie de vraag of er interesse was in de overname van een aantal landenkantoren van Pelican Consultancy. Pelican Consultancy was een Duits advieskantoor met kantoren in Duitsland (2 in NoordRhein-Westfalen), België, Luxemburg en Zwitserland. GENERON en Pelican Consultancy onderschreven in april 2010 een “slitsingsconvenant”; beide ondernemingen werden gesplitst in vooraf gedefinieerde kernactiviteiten  en vervolgens werden de kernactiviteiten van beide ondernemingen samengevoegd tot nieuwe autonome entiteiten. 

Zo ontstonden 3 nieuwe entiteiten:

Contactgegevens

lijntje

Bedrijfsgegevens

KvK: 14130694
BTW: 8221.71.429.B01

Algemene voorwaarden
Scroll naar boven