... and your vision becomes reality

Bedrijfsmanagement

Of het nu gaat om opvolging binnen de familie, een fusie of een splitsing, een nieuw samenwerkingsverband (of de beëindiging daarvan), een management buy in (MBI) of een management buy out (MBO), u krijgt er zeer waarschijnlijk als ondernemer maar één keer in uw leven mee te maken. Ongeacht of u de kopende of de verkopende partij bent, bedrijfsoverdracht is en blijft een complexe materie die nauw luistert naar de huidige wet- en regelgeving. Het gaat immers om de overdracht van leiding, eigendom en zeggenschap met bijzonder lastige fiscale, juridische en financiële voetangels en valkuilen.

Voor familiebedrijven spelen daarnaast ook de spanningsvelden tussen familie- en bedrijfsbelangen een belangrijke rol in het bedrijfsopvolgingsproces. Al met al een voor velen emotioneel proces, waarvan het succes afhankelijk is van een tijdige voorbereiding, een solide structuur, duidelijkheid en evenwicht in en voldoende aandacht voor de verschillende aspecten die voor de kwaliteit ervan bepalend zijn.

GENERON is uitstekend geëquipeerd om u in alle facetten van een bedrijfsmanagement (zoals een bedrijfsoverdracht) van dienst te kunnen zijn.

“Het kopen van een bedrijf is geen prestatie op zich. Het realiseren van de gestelde acquisitiedoelstellingen echter wel. GENERON realiseerde alle acquisitiedoelstellingen, Patrick vormde 6 maanden mijn sparringspartner bij alle beslissingen en nu leer ik nog iedere keer van zijn inzichten. Hij is een top-mentor en onze gesprekken vormen voor mij de basis van alle belangrijke beslissingen.”
– Frank Peters, algemeen directeur Groothans, klant van GENERON vanaf 2013.

Contactgegevens

lijntje

Bedrijfsgegevens

KvK: 14130694
BTW: 8221.71.429.B01

Algemene voorwaarden
Scroll naar boven