... and your vision becomes reality

Fiscaaljuridische dienstverlening

Veranderingen in het economische klimaat, veranderingen in de onderneming zelf, andere zienswijze van het ondernemerschap of een op handen zijnde aan-of verkoop leiden ertoe dat uw bedrijf in een andere fiscale positie terecht kan komen. Waarschijnlijk heeft u als ondernemer deze veranderingen vanuit fiscaaljuridisch perspectief niet altijd in z’n totaliteit op het netvlies.

GENERON verstrekt adviezen op fiscaaljuridisch terrein, bijvoorbeeld over de structurering van uw activiteiten.

GENERON verzorgt belastingaangiften voor met name de inkomsten- en vennootschapsbelasting en successie-en schenkingsrecht.

 

“Het succesvol afronden van een transactieproces vereist flexibiliteit, inzicht, ervaring en tact om de problemen die zich voordoen tijdig te onderkennen en op te lossen. GENERON nam en neemt ons nog steeds zorgen uit handen of het nu in de persoonlijke coachingsgesprekken of in de fiscaal-juridische gesprekken is: Patrick en zijn team hebben een down-to-earth mentaliteit en glasheldere visie op bedrijfsgroei en persoonlijke groei!” – Anja en Freek Grooten, Firma Grooten & zn., al sinds 2003 klant van GENERON

Contactgegevens

lijntje

Bedrijfsgegevens

KvK: 14130694
BTW: 8221.71.429.B01

Algemene voorwaarden
Scroll naar boven