... and your vision becomes reality

Begeleiding directie / ondernemer

GENERON begeleidt bedrijven die het moeilijk hebben. Met de sanering of het regelen van het faillissement. Daarnaast biedt GENERON expertise om ondernemers te coachen.

Heeft u als ondernemer iemand waarmee u regelmatig op gelijkwaardig niveau kunt sparren? Hopelijk is het antwoord “een vriend” of “een collega ondernemer”. Veelal is het antwoord echter “niemand die ik dit kan toevertrouwen”. Drukte zorgt er vaak voor dat ondernemers altijd maar doorgaan. Ook in het weekend is er geen tijd om stil te staan bij ‘hoe gaat het nu eigenlijk echt?’. Eens een pas-op-de-plaats maken en kritisch kijken naar het nu én de gewenste toekomst, krijgen doorgaans te weinig tijd. Past de bestaande strategie nog bij uw bedrijfsvoering wanneer nieuwe marktontwikkelingen zich aandienen? Is het verdienmodel toe aan herziening? Is het tijd voor productontwikkeling, nadenken over duurzaamheid of innovatie van interne processen of het simpelweg “herijken” van interne processen en procedures?

Waarschijnlijk brengt dit herkenning bij u teweeg. Wilt u eens sparren met een ervaren ondernemer die alle bedrijfsprocessen kent, die integer en onbevangen in het belang van u en uw onderneming durft te denken en spreken? GENERON is dan een goede keuze. Met één van onze professionals bespreekt u uw specifieke businesscase. Samen zetten we de juiste stappen uit om in de toekomst verder te kunnen groeien.

Contactgegevens

lijntje

Bedrijfsgegevens

KvK: 14130694
BTW: 8221.71.429.B01

Algemene voorwaarden
Scroll naar boven