... and your vision becomes reality

Reorganiseren en schuld saneren

De specialisten van GENERON helpen u om een schuldsanering door te voeren. Dit is onze werkwijze:

Onze doelstelling is dat we vooraf bepalen wat voor alle betrokkenen de beste oplossing is: reorganiseren en schuldsanering óf een faillissement.

Alle ondernemers kennen ups en downs. Sommige downs kunnen diep zijn. Veranderende marktomstandigheden in uw sector of in alle sectoren (een crisis) kunnen een onderneming hard raken. Vanuit de Belastingdienst, de banken en uw leveranciers wordt er doorgaans begrip opgebracht voor het feit dat uw liquiditeitspositie daaronder lijdt. Door in zee te gaan met GENERON om uw financiële zaken op orde te krijgen, geeft u een positief signaal af. Doorgaans leidt dit er toe dat er afspraken gemaakt kunnen worden over betalingsregelingen en/of de afkoop van uw schulden. Een crediteurenakkoord, waarbij de schuldeisers akkoord gaan met een gedeeltelijke betaling tegen een finale kwijting van hun vordering, wordt door GENERON t.a.t. nagestreefd. We vermijden een dwangakkoord.

Het is vanuit onze optiek vooral belangrijk om de continuïteit van uw bedrijfsvoering veilig te stellen. Natuurlijk is het vervelend om hulp te vragen. Het voelt als falen, terwijl schuldsanering vanuit onze ervaring juist vaak leidt tot opleving en voortgang. Als u niets doet, leidt dit mogelijk tot grotere problemen. Deze liquiditeitsproblemen kunnen u al snel boven het hoofd groeien en daarbij zomaar uw privésituatie beïnvloeden. Het is een verstandig besluit om GENERON te benaderen. Door tijdig hulp bij ons, is de kans op een gelukkiger en succesvoller ondernemerschap heel groot. U bent echt niet de enige in ondernemersland die hiermee te maken krijgt.

GENERON brengt de problemen in kaart, maakt de administratie op/in orde en saneert uw schulden. De resultaten van onze inspanningen zijn dat u hernieuwde energie krijgt om te ondernemen. Het plezier in het ondernemerschap keert terug. Door persoonlijke gesprekken en onze beschikbaarheid voor al uw vragen, staan wij naast u om de beweging vooruit te maken.

“Een faillissement heeft impact op alles wat je doet, hoe je gaat denken en voelen. Dankzij de gesprekken en adviezen van Patrick en Johan voelde ik me snel weer “verantwoordelijk” en “in control”. Ze grepen in en zo werd de ondernemingsstructuur veranderd, oude schulden gesaneerd, afgerekend met de belastingdienst, etc. Dankzij hen ben ik inmiddels een succesvol ondernemer. Wie had dat 3 jaar geleden gedacht.” – M. Schroder opende in 2018 haar 3e zoete specialiteitenzaak.

Contactgegevens

lijntje

Bedrijfsgegevens

KvK: 14130694
BTW: 8221.71.429.B01

Algemene voorwaarden
Scroll naar boven