... and your vision becomes reality

Due Diligence​

GENERON staat u graag bij wanneer u overweegt een bedrijf over te nemen. Hoe voorkomt u dat u bij de overname van een bedrijf een kat in de zak koopt of (negatieve) zaken over het hoofd ziet? Een zorgvuldig onderzoek van GENERON helpt u een overnamekandidaat fiscaal-juridisch beter inzichtelijk te krijgen. Met een goed uitgevoerd due diligence onderzoek op (met name) financieel, fiscaal, juridisch, HR en IT gebied kunnen beslissingen binnen een acquisitieproces goed worden onderbouwd en risico’s op voorhand veilig worden onderkend.

GENERON licht de hele organisatie door, en we kijken naar financiële, operationele, strategische, juridische en commerciële aspecten. Maar ook naar de groeidoelstellingen, ambities, kansen en risico’s. Onze bevindingen rapporteren we en bespreken we met u. Wijken de uitkomsten af van het (gekleurde) beeld dat u voor ogen had? Dan kan het onderzoek aanleiding zijn voor aanpassingen, bijvoorbeeld in de voorwaarden of de verkoopprijs.

“Een bedrijf kopen is niet iets wat je zelf “even” doet; het boekenonderzoek, de waardebepaling, het voeren van de onderhandelingen, de financiering en het opstellen van contracten vergen specifieke vaardigheden waar je als aspirant-koper zelf niet over beschikt. GENERON – met name Patrick en Stef – begeleidde me op alle aspecten en zorgde ervoor dat ik me altijd vertrouwd bleef voelen met mijn keuze. Chapeau!”. – Na een glansrijke carrière van bijna 26 jaar bij Philips kocht W. van Loo op z’n 60ste samen met zijn vrouw in 2012 een B&B in de Kempen.

Contactgegevens

lijntje

Bedrijfsgegevens

KvK: 14130694
BTW: 8221.71.429.B01

Algemene voorwaarden
Scroll naar boven