... and your vision becomes reality

After deal follow-up

Voor de meeste adviseurs van de kopende partij eindigt in fase 8 de deal. Bij GENERON zien we dat toch anders. Ieder kwartaal plannen we een follow-up meeting met de nieuwe eigenaar.

Deze meeting vindt doorgaans op kantoor van nieuwe eigenaar plaats. De kwartaalcijfers worden er gepresenteerd en er is ruimte voor vragen, opmerkingen en mededelingen. Zijn er onverwachte ontwikkelingen dan ho-ren wij die graag gelijk. Wij evalueren deze samen met de nieuwe eigenaar en brengen, indien noodzakelijk, de adviseur van de verkoper op de hoogte dat er mogelijkerwijs een beroep gedaan zou kunnen gaan worden op de garanties en vrijwaringen clausules. GENERON helpt daarnaast de nieuwe eigenaar bij integratievraagstukken, personeelsaspecten (afvloeiing, re-integratie, contracten, etc.) en administratief.

Als adviseur van de verkopende partij vinden we het belangrijk ook hier een follow-up te doen. Zeker als de ondernemer plotseling volledig ondernemer af is. We begeleiden onze cliënt ook bij het vermogensbeheer en bij eventuele vervolgacties. In het geval van een lening overeenkomst (als de koopsom deels niet is voldaan bij het passeren van de aktes) is het zelfs contractueel vastgelegd dat er (minimaal) per kwartaal inzage wordt verkregen in de cijfers van de onderneming.

Bij GENERON vinden we de fase na de overdracht voor beide partijen immens belangrijk. Ons motto luidt niet voor niets: and your vision becomes reality! Het gaat om doelstellingen formuleren en deze (helpen te) realiseren.

Uit de statistieken blijkt dat 71% van de overnames uiteindelijk de vooraf gestelde doelen wel realiseren. Bij GENERON geldt dat 92% van de overnames de vooraf gestelde doelen wel realiseren!

Contactgegevens

lijntje

Bedrijfsgegevens

KvK: 14130694
BTW: 8221.71.429.B01

Algemene voorwaarden
Scroll naar boven