... and your vision becomes reality

Financiële dienstverlening

lijntje

Een ondernemer of DGA weet vaak voldoende over de financiën en kasstromen van zijn of haar bedrijf. Maar vaak ontbreekt het aan deskundigheid en motivatie op het vlak van persoonlijke financiën, fiscale en juridische vraagstukken.

De opvatting “mijn bedrijf is mijn pensioen” gaat voor een groot deel van de ondernemers ook niet (meer) op. En toch wil iedere ondernemer uiteindelijk genieten van een zorgeloos pensioen en een welverdiende mogelijkheid zijn/haar opgepotte geld over een langere periode te spenderen. Maar hoe begint u aan deze planning? Wat moet er precies wanneer en hoe gebeuren?

Als startende ondernemer speelt daarentegen de overnamefinanciering een belangrijke vraag. Koper en verkoper hebben in de kern enkele tegenstrijdige belangen: de koper wenst zo weinig mogelijk te betalen en maximale afscherming van risico’s, de verkoper een zo hoog mogelijke opbrengst en zo min mogelijk randvoorwaarden.

GENERON staat u bij in iedere fase van uw ondernemersschap. We bereiden niet alleen u, maar ook uw onderneming voor op iedere levensfase. GENERON beschikt daarnaast over de juiste contacten in de financiële wereld (banken, private investors, corporate finance en private equity) waardoor de overnamefinanciering kan worden afgestemd op iedere individuele klant.

Zaak is het om in de hectiek die een transactieproces met zich meebrengt nuchter te blijven en oog te houden voor de haalbaarheid van de vooraf gestelde doelen.

Contactgegevens

lijntje

Bedrijfsgegevens

KvK: 14130694
BTW: 8221.71.429.B01

Algemene voorwaarden
Scroll naar boven